Главен готвач/Executive chef
Станете част от екипа на новооткриващ се луксозен хотел в София!
Основни отговорности:
- Организира и контролира цялостната дейност в кухнята;
- Предлага и създава рецепти;
- Изготвя менюта и специални предложения в съответствие със съвременните тенденции;
- Ръководи екип от готвачи, изготвя работни графици, следи за тяхното спазване; и поддържа отлична организация на работното място;
- Поддържа високи стандарти за качество и презентация на храната;
- Контролира високото ниво на хигиена в кухнята;
- Познава и прилага всички норми и стандарти съгл. НАССР;
- Контролира качеството на доставените хранителни продукти;
Изисквания:
- Опит на такава или подобна позиция;
- Задълбочени познания в техниките за готвене и съвременните тенденции в кулинарията;
- Отлични организационни умения и способност за управление на времето;
- Опит в ръководенето на екипи;
- Отговорен и про-активен подход в работните процеси;
- Комуникативност, дипломатичност и умение за работа в екип;
Ние предлагаме:
Целогодишна заетост на постоянен трудов договор;
Възможност за дългосрочен ангажимент в новооткриващ се обект от висока категория;
Мотивиращо възнаграждение, което се повишава съобразно постигнатите резултати; Медицински услуги на преференциални цени;