Барман- сервитьор
1.Приема поръчките от клиентите и сервитьорите за напитки.
2. Приготвя напитките според рецептурните правила и спазвайки грамажите.
3. Измива употребяваните чаши и друга посуда, използвана на бара, спазвайки санитарно-хигиенните норми.
4. Следи за наличието на необходимите напитки и други съставки в склада към бара и при изчерпването им съставя заявка за доставка.
5. Приема парични суми /в брой, кредитни карти, ваучери и др./, издава касови бележки и при поискване фактури за платените сметки.
6. Отчита оборота след приключване на работа.
7. Поддържа добър търговски вид в района , в който работи, и поддържа хигиената.
8. Изпълнява и други конкретно възложени задачи от управителя
9.посрещане, обслужванеи изпращане на гости, приемане на резервации за места в заведението, приготвя поръчаните напитки и коктейли.