Изпълнител-сервитьор
Населено място: гр. Варна, к. к. „Св. св. Константин и Елена”
Структура / в.ф.: ИА "Военни клубове и военно-почивно дело"
Крайна дата за подаване на формуляри: 11/04/2025
Описание и основни изисквания за длъжността:
27 щатни бройки - по Допълнително разписание на длъжностите (при условията на ПМС № 66/1996 г.) със срок на изпитване в размер на 1 /един/ месец.
- 8 щ.бр. за времето от 01.06.2025 г. до 30.09.2025 г. включително за от които 6 щ. бр. за хотел "Флагман" и 2 щ. бр. за хотел "Адмирал"
- 12 щ. бр. за времето от 16.06.2025 г. до 15.09.2025 г. включително - 6 щ. бр. за хотел " Маяк" и 6 щ. бр. за хотел "Фрегата"
- 5 щ.бр. за времето от 21.06.2025 г. до 20.09.2025 г. включително за хотел "Адмирал"
- 2 щ.бр. за времето от 01.07.2025 г. до 31.08.2025 г. включително за хотел "Фрегата"
- Посреща и настанява клиентите на заведението. Приема поръчките.
- При необходимост информира клиентите за менюто и предлагания асортимент от заведението.
- Следи и поддържа хигиената, в т.ч. подменя покривките на масите, кърпите за сервиране и салфетките в ресторанта и др.
- Поднася приборите и чашите. Поднася последователно ястията и напитките по реда на тяхната консумация, съгласно технологията на сервиране и при спазване на температурния режим за различните ястия и напитки.
- Маркира поръчаните от клиентите в ресторант „Терасата” ястия, алкохолни, безалкохолни и алкалоидни напитки.
- Води и приключва сметките за сервираните храни и напитки и ги представя на клиентите. Приема парични суми от клиентите и връща ресто.
- Отсервира употребените прибори и посуда незабавно след тяхното освобождаване.
- Познава и умее да работи със специализираното програмно осигуряване за длъжността, както и с фискални устройства.
- Отчита ежедневно своя оборот.
- Информира за нередности прекия си ръководител.
- Поддържа добра лична хигиена, съобразена с нормативните изисквания.
- Стриктно спазва Системата за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (НАССР) и добри производствено-хигиенни практики.
- Работи по график.
Изисквания за заемане на длъжността:
1. Образование – не се изисква;
2. Професионален опит – не се изисква, но ще е предимство при подбора.
3. За изпълнение на длъжността се изисква валидна здравна книжка.
Необходими документи:
1.Заявление до изпълнителния директор /по образец, попълва се на място в гр. Варна, к. к. "Св. св. Константин и Елена", хотел "Адмирал" - административна сграда/;
2.Автобиография - CV;
3.Копия от документи за завършено образование, придобита професионална квалификация /документът да е издаден от проф.училище, проф.гимназия, проф.колеж и др./;
4.Копия от документи удостоверяващи професионалния опит / трудова книжка, УП-3 и др./
Прием на документи: Документите се подават в работни дни, от понеделник до петък, от 9.00 часа до 17.00 часа на адрес: Териториална дирекция - Варна, гр. Варна, к. к. "Св. св. Константин и Елена", хотел "Адмирал" - административна сграда
Лице за информация и контакт: Йорданка Йорданова - главен експерт "ЧР", тел.: 0892/606801
Структура / в.ф.: ИА "Военни клубове и военно-почивно дело"
Крайна дата за подаване на формуляри: 11/04/2025
Описание и основни изисквания за длъжността:
27 щатни бройки - по Допълнително разписание на длъжностите (при условията на ПМС № 66/1996 г.) със срок на изпитване в размер на 1 /един/ месец.
- 8 щ.бр. за времето от 01.06.2025 г. до 30.09.2025 г. включително за от които 6 щ. бр. за хотел "Флагман" и 2 щ. бр. за хотел "Адмирал"
- 12 щ. бр. за времето от 16.06.2025 г. до 15.09.2025 г. включително - 6 щ. бр. за хотел " Маяк" и 6 щ. бр. за хотел "Фрегата"
- 5 щ.бр. за времето от 21.06.2025 г. до 20.09.2025 г. включително за хотел "Адмирал"
- 2 щ.бр. за времето от 01.07.2025 г. до 31.08.2025 г. включително за хотел "Фрегата"
- Посреща и настанява клиентите на заведението. Приема поръчките.
- При необходимост информира клиентите за менюто и предлагания асортимент от заведението.
- Следи и поддържа хигиената, в т.ч. подменя покривките на масите, кърпите за сервиране и салфетките в ресторанта и др.
- Поднася приборите и чашите. Поднася последователно ястията и напитките по реда на тяхната консумация, съгласно технологията на сервиране и при спазване на температурния режим за различните ястия и напитки.
- Маркира поръчаните от клиентите в ресторант „Терасата” ястия, алкохолни, безалкохолни и алкалоидни напитки.
- Води и приключва сметките за сервираните храни и напитки и ги представя на клиентите. Приема парични суми от клиентите и връща ресто.
- Отсервира употребените прибори и посуда незабавно след тяхното освобождаване.
- Познава и умее да работи със специализираното програмно осигуряване за длъжността, както и с фискални устройства.
- Отчита ежедневно своя оборот.
- Информира за нередности прекия си ръководител.
- Поддържа добра лична хигиена, съобразена с нормативните изисквания.
- Стриктно спазва Системата за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (НАССР) и добри производствено-хигиенни практики.
- Работи по график.
Изисквания за заемане на длъжността:
1. Образование – не се изисква;
2. Професионален опит – не се изисква, но ще е предимство при подбора.
3. За изпълнение на длъжността се изисква валидна здравна книжка.
Необходими документи:
1.Заявление до изпълнителния директор /по образец, попълва се на място в гр. Варна, к. к. "Св. св. Константин и Елена", хотел "Адмирал" - административна сграда/;
2.Автобиография - CV;
3.Копия от документи за завършено образование, придобита професионална квалификация /документът да е издаден от проф.училище, проф.гимназия, проф.колеж и др./;
4.Копия от документи удостоверяващи професионалния опит / трудова книжка, УП-3 и др./
Прием на документи: Документите се подават в работни дни, от понеделник до петък, от 9.00 часа до 17.00 часа на адрес: Териториална дирекция - Варна, гр. Варна, к. к. "Св. св. Константин и Елена", хотел "Адмирал" - административна сграда
Лице за информация и контакт: Йорданка Йорданова - главен експерт "ЧР", тел.: 0892/606801