Работник, кухня
Задължения съгласно длъжностната характеристика:
1. Извършва машинна и ръчна обработка на плодове, зеленчуци, риба, птици и др. под ръководството на готвача.
2. Поддържа хигиената в кухнята, столовата, складовете и общите помещения, измива и подрежда на определените за това места кухненската и столова посуда.
3. Почиства, измива и дезинфекцира след употреба кухненските машини и инвентар.
4. Обработва по съответния начин продуктите, подлежащи по инструкция на дезинфекция.
5. Борави правилно и по предназначение с машините и съоръженията с които работи.
6. Използва правилно и целесъобразно техническите средства, необходими в трудовата дейност. Разумно използва санитарно-хигиенните материали по предназначение.
7. Задължително по време на работа използва установеното работно облекло.
8. 8.Задължително периодично се явява на медицински преглед и заверява здравната си книжка с резултатите от него.
9. Използва правилно и целесъобразно техническите средства, необходими в трудовата дейност.
10. Спазва санитарно-хигиенните изисквания за работа в кухненския блок. Разумно използва санитарно-хигиенните материали по предназначение.
11. Поддържа висока лична хигиена.
Работно време: в работни дни от 6.00 ч. до 14.00 ч.
Адрес: гр. София, бул. "Черни Връх" № 43.
тел. 02 81 98 374