Готвач обедно меню първа смяна (понеделник -петък)
За допълнение на нашия екип от професионалисти търсим да назначим Готвач първа смяна със заетост 8 часа в условия на 5-дневна работна седмица(понеделник-петък),първа смяна от 6:00 до 14:30
Изисквания:
-умение за работа в екип;
-мотивация за работа;
-добра организация на работния процес;
-желание за развитие;
-внимание към детайла;
-добра комуникация.
-професионално отношение към работния процес
Задължение:
-отговаря за прилагането и стриктно спазване на фирмените стандарти;
-отлично познаване на менюто;
-спазва правилника на вътрешния ред;
- изготвя качествена и навреме издадена храна, спазвайки вътрешно фирмените стандарти и инструкции;
- oтговаря за правилното съхранение и срок на годност на продуктите;
- поддържа високо ниво на хигиена на работното си място;
-правилно експлоатира материалната база, инвентар и съоръжения в кухнята;
- спазва Правилника за вътрешния ред.
-отговаря за правилното порциониране и разпределяне на сготвените ястия
-правилна предварителна обработка на компонентите съставляващи ястията,разграмяване и разпределянето им.
Нашето предложение:
-5 -дневна работна седмица(от понеделник до петък);
-обедна почивка;
-работа с професионални уреди в отлична и приятна атмосфера
-фирмено обучение;
-редовно заплащане;
-платен годишен отпуск;
-без ангажираност по празнични дни и национални празници;
-бонуси при отлични резултати;
-заплащане на извънреден труд;
-безплатна храна и кафе по време на смяна;
Моля, изпратете актуално C.V. и снимка
Изисквания:
-умение за работа в екип;
-мотивация за работа;
-добра организация на работния процес;
-желание за развитие;
-внимание към детайла;
-добра комуникация.
-професионално отношение към работния процес
Задължение:
-отговаря за прилагането и стриктно спазване на фирмените стандарти;
-отлично познаване на менюто;
-спазва правилника на вътрешния ред;
- изготвя качествена и навреме издадена храна, спазвайки вътрешно фирмените стандарти и инструкции;
- oтговаря за правилното съхранение и срок на годност на продуктите;
- поддържа високо ниво на хигиена на работното си място;
-правилно експлоатира материалната база, инвентар и съоръжения в кухнята;
- спазва Правилника за вътрешния ред.
-отговаря за правилното порциониране и разпределяне на сготвените ястия
-правилна предварителна обработка на компонентите съставляващи ястията,разграмяване и разпределянето им.
Нашето предложение:
-5 -дневна работна седмица(от понеделник до петък);
-обедна почивка;
-работа с професионални уреди в отлична и приятна атмосфера
-фирмено обучение;
-редовно заплащане;
-платен годишен отпуск;
-без ангажираност по празнични дни и национални празници;
-бонуси при отлични резултати;
-заплащане на извънреден труд;
-безплатна храна и кафе по време на смяна;
Моля, изпратете актуално C.V. и снимка