Изпълнител-работник в кухня
Населено място: гр. Варна, к. к. „Св. св. Константин и Елена”
Структура / в.ф.: ИА "Военни клубове и военно-почивно дело"
Крайна дата за подаване на формуляри: 11/04/2025
Описание и основни изисквания за длъжността:
18 щатни бройки - по Допълнително разписание на длъжностите (при условията на ПМС № 66/1996 г.) със срок на изпитване в размер на 1 /един/ месец.
- 1 щ. бр. за времето от 01.05.2025 г. до 31.12.2025 г. включително за ресторант "Терасата"
- 8 щ. бр. за времето от 01.06.2025 г. до 30.09.2025 г. включително - 5 щ. бр. за ресторант "Терасата", 2 щ. бр. за хотел "Адмирал" и 1 щ. бр. за хотел "Фрегата"
- 6 щ. бр. за времето от 16.06.2025 г. до 15.09.2025 г. включително - 4 щ. бр. за хотел "Маяк" и 2 щ. бр. за хотел "Фрегата"
- 3 щ. бр. за времето от 21.06.2025 г. до 20.09.2025 г. включително за хотел "Адмирал"
Основните задължения включват:
-Участва в подготвителните операции за приготвяне на кухненската продукция, като спазва нормите за количество и качество на влаганите продукти;
- Поддържа санитарно-хигиенното състояние на помещенията, машините, съоръженията и инвентара в кухненския блок;
- Грижи се за правилното съхранение на хранителните продукти съгласно установените изисквания;
- Сортира отпадъците и ги изнася на определените за целта места;
- Разтоварва и пренася хранителните продукти и амбалажа до склада и производствените помещения;
- Да познава правилата и нормите за безопасност на труда при работа с машините;
- Следи за недопускане на загуби, неоправдани фири и разхищения;
- Поддържа добра лична хигиена, съобразена с нормативните изисквания;
- Стриктно спазва Системата за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (НАССР) и добри производствено-хигиенни практики;
- Работи по график.
Изисквания за заемане на длъжността:
- Образование и професионален опит не се изискват, но ще са предимство при подбора;
- За изпълнение на длъжността се изисква валидна здравна книжка.
Необходими документи:
1.Заявление до изпълнителния директор /по образец, попълва се на място в гр. Варна, к. к. "Св. св. Константин и Елена", хотел "Адмирал" - административна сграда/;
2.Автобиография - CV;
3.Копия от документи за завършено образование, придобита професионална квалификация /документът да е издаден от проф.училище, проф.гимназия, проф.колеж и др./;
4.Копия от документи удостоверяващи професионалния опит / трудова книжка, УП-3 и др./
Прием на документи: Документите се подават в работни дни, от понеделник до петък, от 9.00 часа до 17.00 часа на адрес: Териториална дирекция - Варна, гр. Варна, к. к. "Св. св. Константин и Елена", хотел "Адмирал" - административна сграда
Лице за информация и контакт: Йорданка Йорданова - главен експерт "ЧР", тел.: 0892/606801,