Готвач/ка свободна консумация
Фирма, собственик на хотелски комплекс от висока класа, намиращ се в Родопите, търси опитен специалист за позицията ГОТВАЧ СВОБОДНА КОНСУМАЦИЯ.
Фирмата предлага отлични условия за работа и професионална реализация, петдневна работна седмица с гъвкаво работно време, отлично заплащане и настаняване.
Хотелският комплекс работи целогодишно и предложението е за дългосрочна ангажираност.
Задължения:
- Приготвя меню за свободна консумация
- Контролира спазването на технологиите за приготвяне на храната
- Следи за изпълнение на изготвените рецепти, състава, количеството и качеството на влаганите продукти.
- Разработва съвместно с управителя менюто предлагано на гостите
- Прави предложения за структуриране на ново меню, както и неговото частично или цялостно изменение спрямо сезони и празници
- Поддържа необходимото количество материали и продукти, необходими за приготвяне на храната и подготвя заявки за доставка
- Контролира и обучава готвачите и кухненските работници за изпълнение на определените ястия от менюто
- Следи за правилното използване и поддържане на оборудването, инвентара и за санитарно-хигиенното състояние на кухнята
- Контролира спазването на правилата, изискванията и процедурите на НАССР
- Изпълнява и други възложени задачи, свързани с длъжността.
Изисквания:
- Образование - подходящо образование в сферата на хранителните технологии
- Опит като готвач- мин. 3 години,предимство в хотелски комплекс
- Опит в изготвянето на менюта за различни видове хранения, мероприятия, коктейли и др.;
- Много добри умения за упражняване на контрол и оценка на работата, планиране и организиране
- Готовност за поемане на отговорност и инициативност
- Комуникативност, креативност и коректност
- Умения за работа в екип
Ако позицията представлява интерес за Вас и имате необходимите знания и умения, моля изпратете автобиография.