РАБОТНИК КУХНЯ
Подготовка на продукти за ястия и обща работа във ведомствен стол-ресторант.
Изисквания
• Завършено средно образование.
• Завършено специализирано училище или курс за професионална квалификация са предимство.
• Професионален опит на длъжността - една година.
• Кулинарна квалификация, познаване на хигиенно-санитарните изисквания за подготовка на продуктите при приготвяне на ястия и правилата за правилно съхранение на хранителни суровини, полуфабрикати и кулинарна продукция.
• Отговорно отношение към работата, организираност, коректност.
• Естетически усет и внимание към детайлите.
• Комуникативност, умение за работа екип и под напрежение.
• Редовно заверена здравна книжка
Ние предлагаме:
• Трудов договор – със срок за изпитване 6 месеца
• Работа на пълен работен ден (8) часа при 5-дневна работна седмица
• Заплата – щатна и доплащане за професионален опит
• Осигуровки съгласно Кодекса за социално осигуряване
• Платен отпуск – съгласно КТ
• Социални придобивки по социалната програма на дружеството.
Ако настоящата обява Ви интересува, моля кандидатствайте тук или представете лично в АДИС ЕООД - гр. София, ул. \"Велико Търново\" № 27, подробна автобиография на български език.
Предоставените от Вас данни са лични и попадат под специалната защита по смисъла на ЗЗЛД.
АДИС ЕООД се задължава да ги съхранява и да не ги разпространява под каквато и да е форма.
За допълнителна информация:
GSM 0882177705 Красимир Веселинов