Изпълнител-главен готвач / готвач
Населено място: гр. Варна, к. к. „Св. св. Константин и Елена”
Структура / в.ф.: ИА "Военни клубове и военно-почивно дело"
Крайна дата за подаване на формуляри: 11/04/2025
Описание и основни изисквания за длъжността:
12 щатни бройки - по Допълнително разписание на длъжностите (при условията на ПМС № 66/1996 г.) със срок на изпитване в размер на 1 /един/ месец, за времето от 01.06.2025 г. до 30.09.2025 г. включително - 4 щ. бр. за хотел "Адмирал", 4 щ. бр. за хотел "Маяк" и 4 щ. бр. за хотел "Фрегата"
- Приготвя ястия от различни видове хранителни продукти по утвърдени рецепти.
- Изготвя заявки за доставката на хранителни прокукти.
- Следи за навременното издаване на кухненската продукция, количеството, качеството и естетическо й оформяне.
- Стриктно спазва разходните норми за количеството и качеството на влаганите продукти.
- Поддържа санитарно – хигиенното състояние на помещенията в кухненския блок, машините и съоръженията в съответствие с изискванията.
- Следи за състоянието и работата на кухненското обзавеждане и оборудван в кухнята и носи материална отговорност за него.
- Използва рецептите, технологията и практиката на съвременната кулинария.
- Следи за недопускане на загуби, неоправдани фири и разхищения.
- Спазва санитарно – хигиенните изисквания, правилата за здравословни и безопасни условия на труд, правилника за вътрешния трудов ред и противопожарна охрана.
- Поддържа добра лична хигиена, съобразена с нормативните изисквания.
- Стриктно спазва Системата за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (НАССР) и добри производствено-хигиенни практики.
- Работи по график.
ІІ. Изисквания за заемане на длъжността:
1. Образование - средно;
2. Професионален опит - не се изисква, но ще е предимство при подбора.
3. Здравна книжка.
ІІІ. Необходими документи за кандидатстване за длъжността:
1. Заявление до изпълнителния директор на ИА ВКВПД /по образец, попълва се на място/;
2. Автобиография - CV;
3. Копие от документ за завършено образование;
4. Копия от документи за трудов стаж и професионален опит (трудова книжка, УП-3 и др.)
ІV. Прием на документи:
Документите за кандидатстване се подават в Териториална дирекция-Варна: гр. Варна, К. к. "Св. св. Константин и Елена", хотел "Адмирал" - административна сграда, от 9:00 ч. до 17:00 ч. в работни дни от понеделник до петък.
Лице за информация и контакт: Йорданка Йорданова - глаавен експерт "ЧР", тел.: 0892/606801
Структура / в.ф.: ИА "Военни клубове и военно-почивно дело"
Крайна дата за подаване на формуляри: 11/04/2025
Описание и основни изисквания за длъжността:
12 щатни бройки - по Допълнително разписание на длъжностите (при условията на ПМС № 66/1996 г.) със срок на изпитване в размер на 1 /един/ месец, за времето от 01.06.2025 г. до 30.09.2025 г. включително - 4 щ. бр. за хотел "Адмирал", 4 щ. бр. за хотел "Маяк" и 4 щ. бр. за хотел "Фрегата"
- Приготвя ястия от различни видове хранителни продукти по утвърдени рецепти.
- Изготвя заявки за доставката на хранителни прокукти.
- Следи за навременното издаване на кухненската продукция, количеството, качеството и естетическо й оформяне.
- Стриктно спазва разходните норми за количеството и качеството на влаганите продукти.
- Поддържа санитарно – хигиенното състояние на помещенията в кухненския блок, машините и съоръженията в съответствие с изискванията.
- Следи за състоянието и работата на кухненското обзавеждане и оборудван в кухнята и носи материална отговорност за него.
- Използва рецептите, технологията и практиката на съвременната кулинария.
- Следи за недопускане на загуби, неоправдани фири и разхищения.
- Спазва санитарно – хигиенните изисквания, правилата за здравословни и безопасни условия на труд, правилника за вътрешния трудов ред и противопожарна охрана.
- Поддържа добра лична хигиена, съобразена с нормативните изисквания.
- Стриктно спазва Системата за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (НАССР) и добри производствено-хигиенни практики.
- Работи по график.
ІІ. Изисквания за заемане на длъжността:
1. Образование - средно;
2. Професионален опит - не се изисква, но ще е предимство при подбора.
3. Здравна книжка.
ІІІ. Необходими документи за кандидатстване за длъжността:
1. Заявление до изпълнителния директор на ИА ВКВПД /по образец, попълва се на място/;
2. Автобиография - CV;
3. Копие от документ за завършено образование;
4. Копия от документи за трудов стаж и професионален опит (трудова книжка, УП-3 и др.)
ІV. Прием на документи:
Документите за кандидатстване се подават в Териториална дирекция-Варна: гр. Варна, К. к. "Св. св. Константин и Елена", хотел "Адмирал" - административна сграда, от 9:00 ч. до 17:00 ч. в работни дни от понеделник до петък.
Лице за информация и контакт: Йорданка Йорданова - глаавен експерт "ЧР", тел.: 0892/606801