Помощник хлебар
Търсим добър човек с отношение към хляба.
Опит не е нужен, предлагаме обучение.
> Отлични умения за измерване, способност да се следват точно рецепти и последователно да произвеждат висококачествени продукти с постоянен вкус, текстура и външен вид;
> Разпределено внимание при работа с няколко фурни и ферментатори едновременно.
Да може да приоритизира задачите и да управлява ефективно времето, за да спазва производствения график и крайните срокове. Способност за ефективна работа под напрежение и спазване на строги срокове по време на натоварени периоди.
Да бъде адаптивен и способен да мисли бързо за отстраняване на проблеми и намиране на решения, независимо дали коригирате рецепти, управлявате инвентара или управлявате непредвидени обстоятелства.
> Спазване на строги хигиенни стандарти, за гарантирате безопасността на храните и поддържане чисто и организирано работно пространство;
Ежедневно работно време 20:00-4:00ч. Почивни дни петък и събота.
Заплата, съобразена с опита, уменията и индустриалните стандарти.
Заплатата винаги се изплаща навреме.